• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
  • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
  • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

Voorkom misbruik van nooduitgangen

De nooduitgangen in uw bedrijfspand, zorg- of appartementencomplex moeten in noodgevallen door iedereen zijn te openen. Zonder sleutel. Een versperde nooduitgang kan in noodsituaties levens kosten! Daarom is het goed dat er in de NEN-EN 179 en 1125 eisen zijn vastgelegd waaraan de beveiliging van nooduitgangen en vluchtwegen moet voldoen. Maar hoe houdt u tegelijkertijd controle over het gebruik van de nooduitgang? Hoe voorkomt u misbruik door bezoekers die zo ongezien uw pand kunnen verlaten?

Beveiliging nooduitgang

Onze specialisten kunnen samen met u en de instanties een beveiligingsplan maken. Daarvoor brengen we de wensen en eisen van de gebruikers in kaart. Op basis van het plan realiseren we een beveiliging die honderd procent sluitend is!

Beveiliging nooduitgang met alarmsysteem 

Van de Fliert Inbraakbeveiliging heeft de oplossing. Een verbazend eenvoudige en effectieve beveiliging van elke nooduitgang.

Onder de deurkruk of bedieningsstang brengen we een alarmunit aan met bovenop een drukschakelaar. Deze wordt automatisch geactiveerd als de deur wordt ontgrendeld. Vervolgens klinkt er een luid alarmsignaal. Ongemerkt het pand verlaten is niet meer mogelijk via de nooduitgang! Alleen geautoriseerde personen kunnen met behulp van een sleutel de nooddeur gebruiken zonder alarmsignaal.

Uiteraard dragen wij zorg voor de montage van het systeem en – indien nodig – de integratie in uw gebouwbeveiliging.

Maak de beveiliging van uw pand compleet met beveiliging van nooduitgangen en vluchtwegen. Neem contact op voor meer info en een offerte!

Informatie aanvragen >>

0342 - 41 61 15

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
Informatie aanvragen