• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
  • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
  • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

De beveiliging van uw woning is zo sterk als de zwakste schakel.

Vaak is de zwakste schakel het achterdeurslot. Is dat bij u ook het geval? Wij komen graag langs voor een GRATIS veiligheidsscan om de zwakste schakels in kaart te brengen en u hierover te adviseren.

Wat is een veiligheidsscan?

Bij een veiligheidsscan komt één van onze experts bij u langs. Hij bespreekt met u, uw wensen wat betreft de beveiliging. En gaat daarna beginnen met de veiligheidsscan. Tijdens de scan worden alle bereikbare ramen en deuren gecheckt op de veiligheidseisen. Aan de hand van de scan brengt de expert een offerte uit met producten die voor de klant interessant zijn. Deze producten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inbraakbeveiliging

Wat betreft inbraak beveiliging kennen we twee soorten: bouwkundige beveiliging en elektronische beveiliging.

Bouwkundige beveiliging

Bij bouwkundige beveiliging kunt u denken aan beveiliging van ramen en deuren, complete inbraakwerende gevelelementen, inbraakwerend hang- en sluitwerk, rolluiken en rolhekken. Dit kan zowel voor woning als bedrijfspand.

Elektronische beveiliging

Onder elektronische beveiliging vallen bijvoorbeeld: camera’s, alarmsystemen, toegangscontrole en kluizen. Ook dit kan zowel voor woning als bedrijfspand.

Bent u benieuwd waar de zwakke schakels in de beveiliging van uw woning of bedrijfspand zich bevinden. Vraag nu een GRATIS veiligheidsscan aan.
Bel: 0342-416115 of vul het contactformulier in en wij bellen u terug.

0342 - 41 61 15

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
Informatie aanvragen