• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
  • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
  • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

Sluitsystemen, altijd een veilige beslissing

Het sluitsysteem is een doorslaggevend element voor het hoogste niveau van veiligheid, comfort en flexibiliteit in gebouwen. Het regelt duidelijk wie toegang heeft tot uw gebouw en specificeert de toegangsrechten van deze personen. Een goed sluitsysteem neemt u niet bewust waar; het is er gewoon en doet zijn werk. Ons systeem is geen standaardoplossing, maar is een volledig en weldoordacht systeembouwpakket, waaruit u precies dat kiest wat u nodig heeft. Daarbij begeleiden wij u bij alle vragen over de beveiliging van uw gebouw, van het ontwerp van het sluitsysteem via de keuze van de juiste producten tot de toepassing en installatie ervan.

Individuele oplossingen

Bij de keuze van het juiste sluitsysteem spelen veel factoren een rol. Een hoge productkwaliteit, lange levensduur en betrouwbaarheid van de producten, evenals flexibiliteit en een sterke service zijn slechts enkele van de criteria die een rol spelen in uw beslissing. Onze producten bieden u voor uw objectbeveiliging een compleet pakket dat is afgestemd op uw concrete eisen. Daartoe leveren wij u krachtige producten, die zowel in kleine als in zeer grote en complexe sluitinstallaties voor veiligheid zorgen. Met een sluitsysteem blijft u op lange termijn flexibel en kunt u te allen tijde reageren op veranderingen of uitbreidingen van uw gebouw. Om ervoor te zorgen dat u kunt rekenen op uw sluitinstallatie gaan wij bij onze sluitcilinders uit van de hoogste kwaliteit, nauwkeurigheid en een lange levensduur.

Doordacht sluitplan, veilig sluitsysteem

In gebouwen met vele deuren én vele dagelijkse bezoekers, vraagt het sluitplan veel aandacht. Wie mag in welke ruimte komen? En hoe organiseert u dat? Hoe voorkomt u dat u zelf een enorme sleutelbos nodig hebt om toegang te krijgen tot de verschillende ruimten? Wij maken hiervoor een doordacht sluitplan en realiseren het sluitsysteem.

Toegang met één sleutel

Als het aan Van de Fliert Inbraakbeveiliging ligt, heeft iedereen binnen uw pand maar één sleutel nodig. Medebewoners, medewerkers, vrijwilligers, klanten: wie u ook toegang wilt geven, ze krijgen allemaal dezelfde sleutel. Met één verschil. U programmeert deze sleutel zó, dat deze alleen toegang geeft tot de gewenste ruimten. Dat is de essentie van een sluitsysteem dat gebaseerd is op een goed sluitplan. U geeft gecontroleerde toegang.

Evva Xesar elektronisch sluitsysteem…

Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem is ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk en biedt ondernemingen een groot aantal producten en toepassingsmogelijkheden, net als een mooi tijdloos ontwerp. De gratis Xesar-software en de unieke EVVA-KeyCredits zijn maar een paar van de talloze Xesar-voordelen, bekijk hieronder de andere voordelen en een informatie filmover de Xesar!

De Salto Clay, slimme manier om deuren te openen!

Salto Clay biedt een aantal functionaliteiten waarmee Salto weer laat zien een innovatieve marktleider te zijn op het gebied van elektronische toegangscontrole. Salto Clay is geschikte voor het MKB vanwege:

  • data opslag in de Cloud;
  • een revolutionair draadloos systeem;
  • het toevoegen van tags  in 2 minuten;
  • aanzienlijk minder kosten voor implementatie wat kan oplopen tot een besparing van 70% ten opzichte van traditionele systemen.

Binnen een half uur inzicht in de mogelijkheden? Wij komen graag de mogelijkheden demonstreren met een complete Salto Clay demo-kit.

Optimale veiligheid en gebruiksgemak

Dankzij de mechanische en elektronische sluitsystemen wordt het beheer van het sluitsysteem heel eenvoudig. U kunt altijd zien wie een deur heeft geopend of gesloten. Treedt een medewerker uit dienst? Verandert een collega van functie? U past de autorisatie aan die bij de sleutel behoort óf blokkeert deze eenvoudigweg. Zo combineert u gebruiksvriendelijkheid met optimale veiligheid. Het sluitplan en sluitsysteem van Van de Fliert Inbraakbeveiliging opent nieuwe deuren!

Bel Carin en maak een afspraak met onze beveiligingsspecialisten voor een GRATIS veiligheidsscan en bespreek u wensen.

0342 - 41 61 15

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
Informatie aanvragen