• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
 • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
 • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

0342 - 41 61 15

0342 - 41 61 15

Informatie aanvragen

Voorkom een woninginbraak. Doe als je het huis uit gaat altijd je ramen dicht. En de deur op slot. Laat ’s avonds licht branden als je weg bent, bijvoorbeeld met tijd- of schemerschakelaars. Gebruik ook goedgekeurde sloten. Deze herken je aan het SKG®-logo met sterren. Bel altijd 112 bij een verdachte situatie.

SKG keurt op duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit

Voor het beveiligen deuren en ramen kun je het beste kiezen voor hang- en sluitwerk met  SKG-keurmerk. SKG is een onafhankelijk instituut dat de producten keurt op duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Hiermee verlaag je de kans op inbraak met meer dan 90%. Je herkent SKG veiligheidsproducten aan het SKG-logo op het beslag.

SKG classifcaties

SKG kent 3 soorten classificaties:

 • 1 ster: standaard inbraakwerend
  Producten met 1 ster zijn niet-zelfstandig inbraakwerend. Deze moet je  gebruiken samen met tenminste 1 ander gelijkwaardig of sterker goedgekeurd product. Afhankelijk van het totaal aantal sterren, vertraagd dit het binnendringen van inbrekers via hang- of sluitzijde 3 tot 5 minuten.
 • 2 sterren: zwaar inbraakwerend
  Producten met twee sterren kun je zelfstandig gebruiken. Ze kunnen het binnendringen van inbrekers minstens 3 minuten vertragen.
 • 3 sterren: extra zwaar inbraakwerend
  Vanzelfsprekend kun je  ook producten met 3 sterren zelfstandig gebruiken. Ze kunnen het binnendringen van inbrekers minstens 5 minuten vertragen.
Handig overzicht inbraakbeveiliging

Er wordt het meest ingebroken via de achterdeur, keukenraam en voordeur. De folder Is uw huis goed beveiligd? bevat handige preventietips voor het verbeteren van de beveiliging van je woning.

Vraag een GRATIS veiligheidsscan aan.

Bent u benieuwd waar de zwakke schakels in de beveiliging van uw woning of bedrijfspand zich bevinden. Vraag nu een GRATIS veiligheidsscan aan.
Bel: 0342-416115 of vul het contactformulier in en wij bellen u terug.

Bron: maakhetzeniettemakkelijk.nl