• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
  • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
  • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

Van ijzerwaren tot inbraakbeveiliging Van de Fliert staat voor u klaar!

Beveiligingsspecialisten

Het beveiligen van woningen en bedrijfspanden is een specialisme. Een specialisme dat verder gaat dan alleen het monteren van camera’s of een alarmsysteem. Als beveiligingsspecialisten beginnen wij altijd met het inventariseren van de risico’s en het opstellen van een beveiligingsplan. Voor een groot bedrijfspand is de inbraakbeveiliging vanzelfsprekend complexer dan voor een woning. Op basis van dit plan adviseren we beveiligingsoplossingen. Van hang- en sluitwerk of alarmsysteem tot traliewerk en beveiligingscamera’s. Onze eigen monteurs dragen vervolgens zorg voor de realisatie.

We blijven leren na 145 jaar…

Als beveiligingsspecialisten hebben we veel kennis en ervaring in huis. Voor uw beeld: we bestaan 145 jaar en zijn bij Koninklijke beschikking Hofleverancier. Dat betekent vooral dat we een solide en betrouwbare partij zijn. Een familiebedrijf waar inmiddels de vijfde generatie aan het roer staat. Maar al hebben we veel ervaring, we blijven investeren in kennis. Zo volgen onze medewerkers voortdurend cursussen om op de hoogte blijven van nieuwe technologieën en normen.

Benut onze kennis!

Als u uw huis of bedrijfspand gedegen wilt beveiligen tegen inbraak, denken we graag met u mee. Zo komen we vrijblijvend langs voor een preventieadvies. Dat levert u veel kennis en ideeën op. Het begin van adequate inbraakbeveiliging.

Neem contact op met Carin en nodig beveiligingsspecialisten Gert of Jan Evert uit!

Ons team

Bekijk hieronder de medewerkers van ons bedrijf.

DIRECTEUR

Jan Evert

BEVEILIGINGSMONTEUR

Gert

VERKOOP BINNENDIENST

Wouter

BEDRIJFSLEIDER BALIEVERKOOP

Dik

ADMINISTRATIE

Angela

VERKOOP BUITENDIENST

Wim

VERKOOP BINNENDIENST BEVEILIGING / P.A. JAN EVERT

Carin

VERKOOP BINNENDIENST

Dion

COMMUNICATIE

Joyce

VERKOOP BINNENDIENST

Jannes

VERKOOP BINNENDIENST

Gerjan

BEVEILIGINGSMONTEUR

Ronald

Persoonlijk zakendoen

De achterliggende jaren hebben we een grote kring aan trouwe klanten opgebouwd. Zij ervaren dat wij jong blijven door voortdurend vooruit te kijken. We hebben actuele kennis in huis en verstand van moderne technologie.

Maar wat onze klanten ook waarderen, is onze persoonlijke benadering. Misschien is het de sfeer van ons familiebedrijf, misschien omdat we gewoon zo zijn. Zowel met zakelijke klanten (zoals aannemers, bedrijven, instellingen en woningcorporaties) als met particulieren bouwen we graag een duurzame relatie op. Inbraakbeveiliging gaat tenslotte over vertrouwen. We nodigen u uit dat te ervaren.

Klik hier voor ons Privacy Beleid