• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
  • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
  • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

Mistbeveiliging, stopt een inbraak binnen enkele seconden

We hoeven van een gebouw geen vesting te maken om inbrekers het zo moeilijk mogelijk te maken om iets te stelen. Mistbeveiliging is een unieke manier om inbrekers op een effectieve manier af te schrikken.

Waarom kiezen voor een mist generator?

Het belangrijkste voordeel van een mistgenerator als onderdeel van het beveiligingssysteem is, dat het binnen enkele seconden voor een inbreker onmogelijk wordt nog iets te zien. Iets wat inbrekers niet kunnen zien, dat kunnen ze ook niet stelen! Inbraken duren vaak kort, zo’n 2-10 minuten.

Mistbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers direct worden afgeschrikt, ruim voor de alarmopvolging plaats heeft kunnen vinden.

Er zullen helaas altijd criminelen of inbrekers zijn op dievenpad. De dagelijkse praktijk en ook de statistieken tonen aan dat iedereen ooit in zijn leven slachtoffer van een inbraak kan worden. Wacht niet tot dit gebeurt of nog erger, opnieuw gebeurt.

Misschien heeft u al een alarmsysteem maar zorgt dit er alleen voor dat iemand een melding van de inbraak krijgt. Meestal is diegene echter niet direct in de buurt om onmiddellijk in te kunnen grijpen. Misschien heeft u een camerasysteem, zeker nuttig, maar met een camerasysteem worden alleen beelden gemaakt van de inbraak. De diefstal zelf wordt daarmee niet direct gestopt. Mistbeveiliging zorgt ervoor dat de inbraak wel direct in de kiem kan worden gesmoord.

De voordelen op een rijtje.

Het grootste voordeel van mistbeveiliging is het onmiddellijke effect op het gedrag van inbrekers. Een inbreker heeft maar 2-8 minuten nodig om in te breken en iets te stelen. Daarom is er een speciaal type beveiligingssysteem nodig om de inbrekers te stoppen voordat ze bij de waardevolle goederen zijn.

  1. Inbrekers kunnen zich niet oriënteren
  2. De mist heeft onmiddellijk effect op het gedrag van de inbreker
  3. De inbreker wordt binnen enkele seconden gestopt
  4. Zorgt voor uw gemoedsrust en een rustige nacht.
  5. Stopt vandalisme. Vandalisme wordt een stuk lastiger als je niets kunt zien!
  6. Vermindert potentiële schade. Als een inbreker al iets te pakken krijgt, dan zal dit dicht bij het punt van de inbraak liggen. 
  7. Lager risico = lagere verzekeringspremie. Sommige verzekeringsmaatschappijen geven korting, of accepteren de bestaande dekking als u een mistkanon installeert.
  8. Aanbevolen door politie en verzekeringsmaatschappijen.

Informatie filmpje van de Fliert mistbeveiliging.

 

Advies bij u thuis


Zullen we eerst bij u langskomen voor een advies? Huis- en bedrijfspand beveiliging vraagt namelijk om maatwerk. Bovendien wilt u eerst meer weten over de beveiligingsmogelijkheden én de bijbehorende kosten. Als u Gert of Jan Evert uitnodigt, weet u al heel snel véél meer. Uiteraard komen we vrijblijvend bij u langs.

Maak meteen een afspraak en oriënteer u op beveiligingsmogelijkheden voor úw huis!

0342 - 41 61 15

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
Informatie aanvragen