• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
  • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
  • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

Risico’s verminderen en veiligheid verhogen

Er zijn, zoals hieronder genoemd, vele manieren om uzelf te beveiligen. Dit kan met een of meerdere beveiligingssystemen. Ook bieden wij verschillende beveiligingsproducten aan.

Met camerabeveiliging schrikt u mogelijke vandalisme af en in het geval dat er toch iets gebeurt heeft u alles op beeld. Dit is tevens ook behulpzaam bij een aangifte.

Met inbraakpreventie zorgt u voor de veiligheid van de eigendommen van uw bedrijf en eventueel uw persoonlijke eigendommen. Hiermee kunt u de mogelijke schade beperken.

U bent als eigenaar van een bedrijfspand wettelijk verplicht om over nooduitgang- en vluchtwegbeveiliging te beschikken. Wanneer er een groot aantal medewerkers in een pand werken, is het van groot belang dat deze in een noodsituatie de uitgang kunnen vinden.

Wanneer u wilt controleren wie er in uw pand komen, kunt u gebruik maken van toegangscontrole. In geval van nood weet u hoeveel mensen er nog binnen zijn.

Zijn al deze mogelijkheden u wat teveel? Geen zorgen, bij Van de Fliert helpen we u graag verder om het juiste beveiligingssysteem en/of beveiligingsproduct te vinden dat het beste bij uw situatie past.

Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag verder op het gebied van beveiliging, door te adviseren, te installeren en te onderhouden. Alles sluiten we uw wensen aan. Voor vrijblijvend advies en in noodgevallen zijn we altijd bereikbaar! Neem gerust contact met ons op!

Meer weten over manier van beveiligen? Jan Evert en Gert komen graag bij u langs voor een gratis veiligheidsscan. Bel Carin 0342-416115 of vul het contactformulier in en ze belt u terug.

0342 - 41 61 15

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
Informatie aanvragen