• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
  • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
  • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

Duurzame oplossingen

Twee vliegen in één klap: veiligheid en duurzaamheid. Bij Van de Fliert zijn wij naast veiligheid ook bezig met duurzaamheid voor u woning en bedrijfspand. Hieronder vindt u een aantal duurzame oplossingen die wij bieden:

Vernieuwen oude verharde tochtstrippen

Van de Fliert inbraakbeveiliging is de specialist voor het nieuw inbouwen van tochtstrippen bij ramen en deuren. De meeste tochtstrippen verliezen na een aantal jaren hun veerkracht en zijn uitgedroogd of mee geschilderd. Onze monteurs beschikken over speciale freesmachines om bij bestaande ramen en deuren de tochtstrippen in te frezen. Qua afwerking is een inbouwtochtstrip mooi en strak. De deur/raam sluit beter, de isolerende eigenschappen worden verhoogd en de deur/raam sluit geluidloos in de sponning.

 

Plaatsen van driepuntssloten

Er is nog andere manier om uw ramen en deuren beter te laten sluiten en warmte/koud verlies tegen te gaan: Het plaatsen van driepuntssloten op ramen en deuren.  Tevens kunnen we ook de scharnieren vervangen door kogellager of veiligheids(skg***) exemplaren.

 

Vervangen van glas door hr++ glas

Met het plaatsen van isolatie glas verduurzaamt u, uw woningen en bent u beter beveiligd tegen inbraak, Van de Fliert levert en monteert hr++ glas ook is het mogelijk dit te laten voorzien van een heldere of matte folie.

 

Climate comfort briefplaten

Het plaatsen van het Climate Comfort systeem zorgt ervoor dat de briefplaten zowel water als wind werend worden, waardoor ze ook een grotere geluidwerendheid hebben.

 

Duco ventilatieroosters tbv gezonde ventilatie

Bij Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen kan voor de toevoer van verse lucht een keuze gemaakt worden uit een zeer uitgebreid gamma zelfregelende (ZR) ventilatieroosters. Dit gaat van standaard zelfregelende roosters die in elk type raam of inbouwsituatie geplaatst kunnen worden, over roosters met geluiddemping voor (licht) geluidbelaste projecten, brandwerende roosters, roosters op maat voor hoogbouw, tot ventilatie en zonwering in één product of elektronisch gestuurde roosters met voorverwarming.

Bovenstaand kan tegelijk met het pkvw geregeld worden.

De Van de Fliert vakschool

We investeren graag in de kennis en ontwikkeling van onze mensen. Omdat we het beste beveiligingsbedrijf willen zijn én blijven, maar ook omdat we geloven dat permanente ontwikkeling ons werk leuker en uitdagender maakt. De Van de Fliert vakschool biedt medewerkers een breed pakket aan opleidingen en leert ze werken volgens de nieuwste technieken. Zo bieden we een modern leerplatform dat extra waarde krijgt door een uitstekende begeleiding in de praktijk. Meer informatie bel 0342-416115 of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

0342 - 41 61 15

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
Informatie aanvragen