• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
  • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
  • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

U vindt in onze showroom basis deurbeslag, maar tevens hebben we een ruim assortiment deurbeslag in verschilde stijlen zoals: landelijk, jaren 30, modern design of zakelijk. U vindt altijd iets dat bij u woning past. Dit beslag kan ook geleverd worden in skg*** uitvoering, wat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.Dit alles is te verkrijgen in RVS, messing, titanium, chroom en matchroom.

Binnendeurbeslag

De nieuwste trends uit Italië hangen in onze showroom! De Italianen staan bekend om design en stijl. Of u nu op zoek bent naar deurbeslag in jaren ’30 stijl, modern, landelijk, design of zakelijk, wij hebben het. De nieuwste modellen zijn krukken met vierkante rozetten en krukken die in RVS matgeborsteld geleverd worden. De laatste tijd neem de vraag naar glans-chroom of roestvrijstaal gepolijst beslag toe. Het is mooi om het binnendeurbeslag te combineren met het buitendeurbeslag zodat de vorm en kleur hetzelfde blijft. Zo creert u een geheel. Dit geeft uw woning of bedrijfspand een goede uitstraling.

Buitendeurbeslag

Buitendeurbeslag is leverbaar in diverse modellen en materialen, dit voldoet allemaal aan het skg*** keurmerk. In onze showroom hebben we een ruime keus roestvrijstaal, messing, brons en titanium deurbeslag met ronde of vierkante rozet. De modellen op langschild zijn bijpassend met het binnendeurbeslag. Voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen kan dit design deurbeslag gebruikt worden. Wilt u 100% goed beveiligde buitendeuren dan is deurbeslag met kerntrekbeveiliging een goede oplossing, dit heeft als voordeel dat een inbreker niet de cilinder kan breken of eruit trekken.

We leveren beslag voor binnen- en buitendeuren in alle kleuren en stijlen, van merken als GPF, Mariani, Mandelli, Van Leeuwen, Wallebroek, Piet Boon, Formani en Intersteel.

Kom naar onze showroom of bel voor een afspraak!

Informatie aanvragen

0342 - 41 61 15

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
Informatie aanvragen