• MEER DAN 145 JAAR ERVARING
  • GRATIS VEILIGHEIDSSCAN
  • POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN
phone mail

Alarmsysteem voor woning en bedrijfspand

Dankzij het juiste hang- en sluitwerk voor ramen en deuren komen inbrekers niet gemakkelijk binnen. Maar wat als zij toch in huis weten te komen? Hoe beperkt u de gevolgen van een inbraak? Inderdaad: met een goed alarmsysteem. Een alarmsysteem dat de inbreker afschrikt én dat u of beveiligingsdiensten alarmeert.

Infrarood sensoren

Als ervaren specialisten in inbraakbeveiliging hebben we al veel woningen en bedrijfspanden van alarmsystemen voorzien. Meestal maken we gebruik van infrarood sensoren. Dat levert een betrouwbaar alarmsysteem op dat inbrekers niet voor de gek kunnen houden. Als het systeem wordt geactiveerd, hoort u een doordringend geluidssignaal. Daarnaast kunnen we het alarm meteen doorkoppelen naar u of andere contactpersonen óf een professionele meldkamer. In alle gevallen is het belangrijk dat uw alarmsysteem betrouwbaar functioneert en zo min mogelijk loos alarm geeft.

Draadloos alarmsysteem

Het alarmsysteem dat wij in uw woning of bedrijfspand installeren, is draadloos. En dat is ideaal. We hoeven geen kabels te trekken. Dat scheelt hak- en breekwerk, voorkomt ontsierende kabelgoten in uw interieur én maakt ons flexibel in de plaatskeuze. De infrarood sensors van het draadloos alarmsysteem kunnen we heel gemakkelijk op elke plaats aanbrengen. Vooraf maken we een doordacht plan, zodat u er zeker van bent dat alle belangrijke ruimten bewaakt worden door uw alarmsysteem!

Een alarmsysteem kan bedraad of draadloos worden geleverd. Nodig onze specialisten uit voor een GRATIS veiligheidsscan en laat u adviseren over het beste alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand. Bel Carin en maak een afspraak!

0342 - 41 61 15

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
Informatie aanvragen